Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g oțet balsamic
- 80 g vin alb
- 80 g miere
- 20 g muștar de Dijon
- 1 lingură rozmarin, proaspăt, doar frunzele
- 1 cățel de usturoi
-
4
file de somon proaspăt, fără piele și fără oase (cca. 150 g fiecare)
lub 4 fileuri de somon, congelate, cu sau fără piele, decongelate (cca. 150 g fiecare) - ½ linguriță sare de mare
- 1 priză piper negru măcinat
- 500 g dovlecei
- 1 lingură ulei de măsline, plus pentru uns
- 1 lingură zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1837 kJ / 439 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ciuperci la grătar cu dressing de avocado și pătrunjel
20 min
Rulouri de jambon cu pui și sos vânătoresc
1h 10 min
Tartar de somon
10min
Bol cu somon și fasole neagră
35 min
Somon în sos cremos de ciuperci, cu cartofi
35 min
Iaurt cu vanilie
13h
Crudități cu sos de nuci
5min
Salată cu somon și merișoare
40 Min
Sparanghel sous-vide
Pas d’évaluation
Paste cu praz și ajvar
30 min
Salată de cartofi pe grill cu pesmet și pancetta
40 Min
Ratatouille (ghiveci)
40 Min