Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 bucăți piept de rață dezosat, cu piele (250-300 g fiecare, 2,5-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2613 kJ / 624 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 46 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 110 mg
Alternatywne przepisy
Rață cu cinci arome și ciuperci. Legume asiatice și orez
1h 5min
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2h 20min
Biban roșu cu roșii, morcovi și orez
50min
Iaurt cu vanilie
13h
Mușchiuleț de porc cu sos de vișine
35min
Spată de porc sous-vide
Brak ocen
Pui cu umplutură de merișoare și Camembert
45 min
Pui cu jalapeño pe frunze de salată verde
Brak ocen
Midii în sos picant de roșii
45 min
Antricot de vită sous-vide
2h 45min
Flan de brânză de capră, cu praz și sos de iaurt
45 min
Vită cu ciuperci
30 min