Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 bucăți piept de rață dezosat, cu piele (250-300 g fiecare, 2,5-3 cm grosime)
- 1200 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2613 kJ / 624 kcal
- Białko
- 49 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 46 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 110 mg
Alternatywne przepisy
Ochiuri la aburi
15 Min
Cotlet de porc sous-vide
2h
Piept de pui sous-vide
Brak ocen
Antricot de vită sous-vide
2h 45min
Piure de dovlecel cu ou (10-12 luni)
25min
Mușchi de porc cu miere și ierburi aromate
4h 10min
Piept de curcan sous-vide, cu citrice
Brak ocen
Pulpe de pui sous-vide
1h 35min
Ruladă de porc cu ciuperci
Brak ocen
Spată de porc sous-vide
Brak ocen
Pește gras sous-vide
1h 5 min
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (200 g)
Brak ocen