
Urządzenia i Akcesoria
杏仁酥餅
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
12 片
Składniki
-
泡打粉2 茶匙
-
杏仁粉100 克
-
低筋麵粉120 克
-
奶油 ,切塊,室溫軟化100 克
-
冰糖粉60 克
-
蛋2 顆
-
杏仁片30 克
Wartości odżywcze na 1 片
Kalorie
169.7 kcal /
709.5 kJ
Białko
3.2 g
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
1.455 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan