Soupe de framboises, crème Chantilly au citron

Soupe de framboises, crème Chantilly au citron

4.7 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • 300 g de crème liquide entière 30 ou 35% de MG
  • 50 g de sucre en poudre
  • le zeste de 2 citrons jaunes non traités râpés
  • 500 g de framboises
  • 200 g d'eau de coco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2 g
Kalorie 922 kJ / 222 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...