Wersje kompatybilne
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de crème liquide entière, 30 ou 35% de MG
- 50 g de sucre en poudre
- le zeste de 2 citrons jaunes non traités, râpés
- 500 g de framboises
- 200 g d'eau de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 922 kJ / 222 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Crêpe Belle-Hélène
40 min
Purée de pomme de terre et merguez
55 Min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40 min
Choux chantilly au clou de girofle
1j 25 menit
Sauce béchamel Mode Sauce
15min
Crème fouettée au basilic
2j 10 menit
Ile flottante à la fraise, crème anglaise à la menthe
25 min
Œufs à la neige au coulis de poires
3h 55min
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40 min
Chantilly au chocolat
2j 10 menit
Choux chantilly et fruits rouges
2j
Mousse chocolat-tonka
4h 20 min