Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Sous-vide Beef Cheeks
-
beef cheeks (4 cheeks, approx. 3 cm thick)700 g
-
ale400 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
celery cut in pieces (2 cm)60 g
-
carrot peeled, cut in pieces (2 cm)50 g
-
onions quartered60 g
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
Parmesan Mashed Potatoes and Assembly
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
floury potatoes peeled, sliced (2 mm)1000 g
-
water280 g
-
salt plus 1-2 pinches to taste5 g
-
unsalted butter plus 30 g diced2 Tbsp
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 Tbsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
fresh spinach leaves150 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1332 mg
Białko
48 g
Kalorie
2867 kJ /
685 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Brak ocen
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
1 godz. 20 min
Browned Pork Cubes
15 min
Browned Beef Strips
15 min
Browned Shallots (250 g)
25 min
Hotteok (Sweet Filled Pancakes)
1 godz. 50 min
Crab Briks
35 min
Shallot Tarte Tatin
2 godz.
Spicy Tuna Rolls
1 godz. 25 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Cornish Pasty
1 godz. 30 min