Urządzenia i Akcesoria
Soubise Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
600 g
Składniki
-
vegetable oil20 g
-
onions cut in wedges300 g
-
unsalted butter30 g
-
½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
boiling water300 g
-
single cream (approx. 18 % fat)20 g
-
plain flour30 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
1823 mg
Białko
8 g
Kalorie
2826 kJ /
674 kcal
Tłuszcz
54 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
28 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mustard-dill sauce
2h 15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Sautéed Shallots (250 g)
20min
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Rum Babas
3h 45min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1h 55min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Hollandaise Sauce
15min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Spooning Custard
15min
Chocolate Sauce
5min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min