Urządzenia i Akcesoria
Soubise Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
600 g
Składniki
-
vegetable oil20 g
-
onions cut in wedges300 g
-
unsalted butter30 g
-
½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
boiling water300 g
-
single cream (approx. 18 % fat)20 g
-
plain flour30 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
ground nutmeg2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
1823 mg
Białko
8 g
Kalorie
2826 kJ /
674 kcal
Tłuszcz
54 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
28 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza Diavola
Brak ocen
Celeriac Remoulade (TM5)
10 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1 godz. 35 min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 godz. 10 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Hollandaise Sauce
15 min
Beurre Blanc
20 min
Apple sauce
20 min
Steamed Sticky Rice with Pork (Rice Tube Puddings)
2 godz. 30 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min