Canelones de confit de pato

Canelones de confit de pato

3.6 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

Relleno
  • 1 lata de confit de pato (peso neto 870 g — peso escurrido 470g)
  • 250 g de cebolla roja en trozos
  • 1 diente de ajo
  • 2 peras maduras (medianas)
  • 4 ciruelas pasas sin hueso en cuartos
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 70 - 80 g de foie mi-cuit de pato en trozos
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Canelones
  • mantequilla
  • 12 placas de canelones
Salsa
  • 200 g de vino Pedro Ximénez
  • 2 naranjas
  • 1 limón
  • 10 g de maicena

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 201.9 mg
Białko 12.8 g
Kalorie 1766 kJ / 422 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 4.6 g
Węglowodany 52.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...