
Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Miso Aubergine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
aubergine cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame oil1 tsp
-
white miso paste to taste3 - 4 Tbsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
caster sugar2 tsp
-
salt2 tsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
lemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
spring onions thinly sliced (2 mm), for garnishing4 - 5
-
toasted sesame seeds for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
137 kcal /
575 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
2868 mg