Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Miso Aubergine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
aubergine cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame oil1 tsp
-
white miso paste to taste3 - 4 Tbsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
caster sugar2 tsp
-
salt2 tsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
spring onions thinly sliced (2 mm), for garnishing4 - 5
-
toasted sesame seeds for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2868 mg
Białko
5 g
Kalorie
575 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Watercress Soup
25 min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 godz. 30 min
Sautéed Aubergine (400 g)
35 min
Minced Raw Meat
35 min
Lemon and Rosemary Infused Oil
15 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Mushroom Wellingtons
2 godz. 30 min
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
2 godz. 55 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Rye and Walnut Bread
1 godz. 25 min
Walnut Bread
2 godz. 45 min