Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Miso Aubergine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
aubergine cut in pieces (2 cm)300 g
-
sesame oil1 tsp
-
white miso paste to taste3 - 4 Tbsp
-
rice wine vinegar2 tsp
-
caster sugar2 tsp
-
salt2 tsp
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)1400 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice freshly squeezed (see tip)30 g
-
spring onions thinly sliced (2 mm), for garnishing4 - 5
-
toasted sesame seeds for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2868 mg
Białko
5 g
Kalorie
575 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
No Added Sugar Fig Jam
20 min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10 godz. 30 min
Leftover Vegetable Stock
50 min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1 godz. 15 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Mayonnaise
5 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Cecina and Goat's Cheese Croquettes
9 godz. 20 min
Creamy Mushroom Truffle Soup
50 min
Onion Soup
1 godz.