Urządzenia i Akcesoria
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
Przygotowanie 1 godz. 50 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 portions
Składniki
Stuffing
-
extra virgin olive oil , plus extra for greasing70 g
-
pine nuts100 g
-
mince (pork or chicken)300 g
-
ground cinnamon , to taste¼ - ½ tsp
-
ground nutmeg , to taste¼ - ½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
raisins100 g
-
prunes, pitted100 g
-
breadcrumbs2 - 3 Tbsp
-
medium eggs2
Chicken
-
chicken (approx. 2 kg)1
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Sauce
-
onions , quartered300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
unsalted butter , diced70 g
-
port180 g
-
dry white wine180 g
-
water200 g
-
fine sea salt , to taste1 - 2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1439 kJ /
344 kcal
Białko
9.8 g
Węglowodany
16.9 g
Tłuszcz
26.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 godz. 40 min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3 godz. 20 min
Cheeseboard Spaghetti
45 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Coconut Pie
1 godz. 35 min
Octopus and Potato Salad
40 min
Mexican Spare Ribs
50 min
Bloody Mary Soup
25 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 godz. 45 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min