Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Chicken Brown Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
dried scallops rinsed, soaked to soften and patted dry with paper towels4
-
yellow onions cut in wedges30 g
-
shallots25 g
-
garlic cloves15 g
-
cooking oil20 g
-
water400 g
-
brown rice rinsed and soaked for 1 hour, drained200 g
-
chicken fillets cut in pieces (3 cm)200 g
-
Japanese pumpkin (Kabocha) cut in cubes (1.5 cm x 1.5 cm)100 g
-
light soy sauce30 g
-
dark sesame oil10 g
-
white pepper powder1 pinch
-
salt½ tsp
-
dried shrimp (opcjonalnie) toasted, to garnish50 g
-
fried garlic (opcjonalnie) to garnish1 tsp
-
spring onion (opcjonalnie) chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
309 mg
Białko
18 g
Kalorie
1429 kJ /
342 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Roasted Pork Belly with Leek Stir-Fry
45 min
Long Bean Rice
1 godz. 10 min
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tomato-egg soup
20 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Yam Rice
45 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min