Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Chicken Brown Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
dried scallops rinsed, soaked to soften and patted dry with paper towels4
-
yellow onions cut in wedges30 g
-
shallots25 g
-
garlic cloves15 g
-
cooking oil20 g
-
water400 g
-
brown rice rinsed and soaked for 1 hour, drained200 g
-
chicken fillets cut in pieces (3 cm)200 g
-
Japanese pumpkin (Kabocha) cut in cubes (1.5 cm x 1.5 cm)100 g
-
light soy sauce30 g
-
dark sesame oil10 g
-
white pepper powder1 pinch
-
salt½ tsp
-
dried shrimp (opcjonalnie) toasted, to garnish50 g
-
fried garlic (opcjonalnie) to garnish1 tsp
-
spring onion (opcjonalnie) chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
309 mg
Białko
18 g
Kalorie
1429 kJ /
342 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Hakka Yam Abacus
20 min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 godz.
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Yam Rice
45 min
Tomato-egg soup
20 min