Urządzenia i Akcesoria
Sweet and Sour Pork Ribs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
vegetable oil½ oz
-
fresh ginger thinly sliced½ oz
-
pork spare ribs cut into pieces (2 in.)18 oz
-
2 oz brown sugarcrumb rock sugar2 oz
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Diao)1 oz
-
rice vinegar2 oz
-
soy sauce1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
497.5 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
1913 kJ /
457.2 kcal
Tłuszcz
33.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
9.8 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soy Poached Chicken
50 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 godz. 15 min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 godz. 30 min
Braised Pork and Eggs with Rice
40 min
Crispy Coconut Shrimp
20 min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4 godz. 35 min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Char Siu Pork with Rice
8 godz. 40 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min