Pastel cordobés
TM6 TM5 TM31

Pastel cordobés

4.3 (7 ocen)

Składniki

  • 500 g de harina de repostería
  • 230 g de agua
  • 1 chorrito de vinagre
  • 100 g de manteca de cerdo en trozos
  • 1 pellizco de sal
  • 200 g de mantequilla a temperatura ambiente
  • 500 g de cabello de ángel
  • 1 huevo batido
  • 3 cucharadas de azúcar
  • 1 cucharada de canela molida

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1935 kJ / 462 kcal
Białko
5.3 g
Węglowodany
58.1 g
Tłuszcz
23.3 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Błonnik
2.8 g
Sód
77 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy