Pastel cordobés

Pastel cordobés

4.3 8 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
12 raciones

Składniki

  • 500 g de harina de repostería
  • 230 g de agua
  • 1 chorrito de vinagre
  • 100 g de manteca de cerdo en trozos
  • 1 pellizco de sal
  • 200 g de mantequilla a temperatura ambiente
  • 500 g de cabello de ángel
  • 1 huevo batido
  • 3 cucharadas de azúcar
  • 1 cucharada de canela molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 77 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 1935 kJ / 462 kcal
Tłuszcz 23.3 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Węglowodany 58.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...