Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de cebolla cortada en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de pimentón dulce
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 700 g de agua (y algo más si fuera necesario)
- 250 g de espinacas congeladas (descongeladas y escurridas)
- 1 hoja de laurel seca
- 250 g de bacalao en salazón remojado y desalado (desmigado)
- sal (ajuste a su gusto)
- 2 huevos duros
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1259 kJ / 301 kcal
- Białko
- 16.05 g
- Węglowodany
- 12.8 g
- Tłuszcz
- 20.65 g
Alternatywne przepisy
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
12sa 45 dk
Lentejas estofadas
3h 45min
Sopa marinera
55 dk
Gazpacho
10min
Guisantes con jamón
30 dk
Minestrone
45min
Bizcocho de naranja
1sa
Fideuá de verduras
40min
Sopa de pescado
55 dk
Coca de verduras
40min
Estofado de ventresca de bonito
40min
Bizcocho de yogur
1 godz. 40 min