Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 huevos
- 130 g de azúcar
- 10 g de agua de azahar
- 10 g de agua
- 30 g de azúcar glas
- 1 pellizco de cremor tártaro (opcjonalnie)
- 2 pellizcos de sal
- 500 g de horchata
- 3 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 1 palo de canela
- 60 g de harina
- 1 - 2 cucharadas de azúcar glas
- 6 fartons
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1187 kJ / 284 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 48.6 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 320.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Milhojas con crema de vainilla
5h
Leche de avellanas
Brak ocen
Tiramisú
5h 20 min
Copa de paraguayas y helado de yogur
4h 15min
Esponjoso de té matcha
1h 30 min
Crema de lima
2h 20min
Piononos (Andalucía)
13 Std. 20 Min
Brownie con pistachos
1h 30 min
Claras montadas
5 Min
Lemon curd (Espesar)
20 min
Azúcar glas
5 Min
Nata montada
10 min