Oat and Cashew Pasties
TM6 TM5

Oat and Cashew Pasties

3.5 (4 oceny)

Składniki

Filling

  • 150 g rolled oats
  • water, for soaking
  • 100 g cashew nuts
  • 15 g fresh parsley
  • 150 g onions, quartered
  • 250 g tinned chopped tomatoes
  • 50 g red peppers, cut in pieces
  • 50 g olive oil
  • 4 garlic cloves
  • 2 tsp fine sea salt
  • 3 large eggs
  • 1 tsp dried oregano

Dough

  • 800 g water
  • 1 tsp fine sea salt
  • 600 g potatoes, red skin, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 240 g unsalted butter, soft
    lub 240 g margarine
  • 600 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 3 egg yolks, beaten, for brushing

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
343 kJ / 82 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy