Urządzenia i Akcesoria
Oat and Cashew Pasties
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 30 min
80 pieces
Składniki
Filling
-
rolled oats150 g
-
water for soaking
-
cashew nuts100 g
-
fresh parsley15 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes250 g
-
red peppers cut in pieces50 g
-
olive oil50 g
-
garlic cloves4
-
fine sea salt2 tsp
-
large eggs3
-
dried oregano1 tsp
Dough
-
water800 g
-
fine sea salt1 tsp
-
potatoes red skin, peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
240 g margarineunsalted butter soft240 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting600 g
-
egg yolks beaten, for brushing3
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2 g
Kalorie
343 kJ /
82 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Veggie Rolls
45 Min
Chocolate Orange Biscuits (No Added Sugar)
35 Min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4 Std. 20 Min
Carrot and Peanut Bake
55 Min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 Min
Grain Bread with Cashew Butter
55 Min
Sliders with Walnut or Sweet Potato Patties
2 Std. 45 Min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Walnut Scones
30 Min
Happy Veggie Empanadas
1 Std. 10 Min
Veggie Wellington
2 Std.