Easter Cream Pastries
TM6 TM5 TM31

Easter Cream Pastries

4.5 (13 ocen)

Składniki

Choux Pastry

  • 250 g water
  • 130 g unsalted butter, diced
  • 2 pinches fine sea salt
  • 3 tsp sugar
  • 200 g plain flour
  • 5 medium eggs

Topping

  • 200 g double cream
  • 200 g sour cream
  • 20 g sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 10 tinned apricot halves

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1748.2 kJ / 417.8 kcal
Białko
8.6 g
Węglowodany
26.5 g
Tłuszcz
31.1 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Błonnik
1.2 g
Sód
106.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy