Urządzenia i Akcesoria
Easter Cream Pastries
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 pieces
Składniki
Choux Pastry
-
water250 g
-
unsalted butter diced130 g
-
fine sea salt2 pinches
-
sugar3 tsp
-
plain flour200 g
-
medium eggs5
Topping
-
double cream200 g
-
sour cream200 g
-
sugar20 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
tinned apricot halves10
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
106.3 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1748.2 kJ /
417.8 kcal
Tłuszcz
31.1 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
18.2 g
Węglowodany
26.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gingerbread Chocolate Cake
4 godz. 30 min
Ice Cream Layer Cake
43 godz. 35 min
Italian Easter Bread
3 godz. 50 min
Light Blue Dyed Eggs
55 min
Banana Cream Pie
4 godz. 15 min
Unbaked Marbled Cheesecake
4 godz. 35 min
Fruit Tart with Camomile Custard
2 godz.
Unbaked Marbled Cheesecake
4 godz. 35 min
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 min
Soufflé with Macaroni and Manchego Cheese
55 min
Cappuccino Cake
2 godz.
Mango Swiss Roll
40 min