Fresh pasta dough

4.6 176 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • plain flour plus extra for dusting
    200 g
  • eggs
    2
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • water to cook pasta
  • sea salt to season

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 45 mg
Białko 8.8 g
Kalorie 1049.3 kJ / 250.5 kcal
Tłuszcz 7.7 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 36.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...