Urządzenia i Akcesoria
Fresh pasta dough
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
eggs2
-
extra virgin olive oil20 g
-
water to cook pasta
-
sea salt to season
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
45 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
1049.3 kJ /
250.5 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
36.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Naan bread
2 godz. 40 min
Homemade ricotta
1 godz. 15 min
Focaccia
2 godz. 5 min
Gnocchi
1 godz. 40 min
Basil pesto
10 min
Mayonnaise
5 min
Béchamel sauce
20 min
Baguette
3 godz. 45 min
Pizza dough
1 godz.
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Ricotta gnocchi
2 godz.
Plum and cherry paste
5 godz. 15 min