Fresh pasta dough

Fresh pasta dough

4.6 166 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • plain flour plus extra for dusting
    200 g
  • eggs
    2
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • water for cooking pasta
  • salt as needed

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 250.5 kcal / 1049.3 kJ
Białko 8.8 g
Tłuszcz 7.7 g
Węglowodany 36.8 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 45 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...