Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 limoni
- 25 g di cipollotto (solo la parte bianca), a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 5 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 5 g di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di cous-cous
- 1000 g acqua
- 100 g di pomodorini ciliegia, a metà
- 2 pizzichi di sale marino
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaino di olio di oliva
- 2 filetti di branzino
- 150 g di cimette di broccolo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1287 kJ / 308 kcal
- Białko
- 28.8 g
- Węglowodany
- 29.1 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Insalata di pesce spada e pinoli
40min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45 Min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 Min
Branzino al sale aromatico
55 min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10min
Salmone e carciofi al Varoma
55 min
Salmone al vapore con broccoli, riso e salsa all'aneto
50min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min