Pan de aceitunas con masa madre

Pan de aceitunas con masa madre

4.9 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 17 godz. 45 min
12 rebanadas

Składniki

Masa madre de trigo
  • 50 g de agua
  • 10 g de pie de masa de trigo
  • 50 g de harina de fuerza
Masa principal
  • 410 g de agua
  • 300 g de harina de fuerza
  • 15 g de azúcar
  • 35 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • 40 g de aceitunas negras sin hueso
  • 1 cucharadita de sal (5 g)
  • 30 g zumo de limón

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 224.9 mg
Białko 3.6 g
Kalorie 607 kJ / 145 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Węglowodany 23.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...