Pan de aceitunas con masa madre

Pan de aceitunas con masa madre

4.9 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 17 godz. 45 min
12 rebanadas

Składniki

Masa madre de trigo
  • de agua
    50 g
  • de pie de masa de trigo
    10 g
  • de harina de fuerza
    50 g
Masa principal
  • de agua
    410 g
  • de harina de fuerza
    300 g
  • de azúcar
    15 g
  • de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
    35 g
  • de aceitunas negras sin hueso
    40 g
  • de sal (5 g)
    1 cucharadita
  • de zumo de limón
    30 g

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 145 kcal / 607 kJ
Białko 3.6 g
Tłuszcz 4.2 g
Węglowodany 23.1 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 0.6 g
Sód 224.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...