Crispy Ikan Bilis

Crispy Ikan Bilis

4.7 68 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • cooking oil
    150 g
  • dried anchovies
    100 g
  • yellow onions cut in wedges, separated
    200 g
  • fresh green chillies cut in pieces
    4 - 5
  • sugar
    1 tsp
  • calamansi lime cut in halves
    2 - 3

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 233 mg
Białko 16 g
Kalorie 1006 kJ / 241 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...