
Urządzenia i Akcesoria
Crispy Ikan Bilis
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
cooking oil150 g
-
dried anchovies100 g
-
yellow onions cut in wedges, separated200 g
-
fresh green chillies cut in pieces4 - 5
-
sugar1 tsp
-
calamansi lime cut in halves2 - 3
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
241 kcal /
1006 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
233 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Nasi Lemak
45 Min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Char Kway Teow
15 Min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 Min
Toasted Peanuts
20 Min
Masala Squid
25 Min
Sambal Belacan
10 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Chicken Porridge
1 Std. 10 Min