Urządzenia i Akcesoria
Garlic Clams Hotpot
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves5
-
sesame oil, untoasted20 g
-
ginger, fresh sliced5 g
-
fresh red chillies sliced10 g
-
water1200 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
oyster sauce50 g
-
Baby Chinese Cabbage peeled, cut in pieces150 g
-
clams500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1130.4 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
755.6 kJ /
180.6 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Open Cooking
32 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Miso Soup
40min
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Sambal Goreng Pengantin
40min
Sautéed Prawns
15min
Braised Rice Wine Fish
20min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Mini Burger Sliders
1u. 50min
Steamed Seafood Tower
40min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1u. 30min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25min
Sliced Fish Tofu Soup
2u. 10min