Pau Sambal (Malaysia Burger)
TM6 TM5

Pau Sambal (Malaysia Burger)

4.4 (29 ocen)

Składniki

Burger buns

  • 200 g water
  • 20 g sugar
  • 2 tsp dried yeast powder
  • 20 g butter
  • 1 egg
    lub 55 g water
  • 400 g plain flour
  • 1 tsp salt
  • 500 g cooking oil, for deep-frying

Sambal topping

  • 20 g dried chillies, deseeded, soaked to soften
  • 150 g shallots
  • 50 g dried anchovies (ikan bilis), trimmed, rinsed
  • 50 g cooking oil
  • 100 g yellow onions, cut into thin slices
  • 10 g sugar
  • ½ tsp salt
  • 10 g tamarind paste (asam jawa)
  • 20 g water
  • 1 cucumber (approx. 250 g), cut into thin slices

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
636 kJ / 152 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
20 g
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
1 g
Sód
164 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy