Soft Chinese bread rolls
TM6 TM5

Soft Chinese bread rolls

4.9 (9 ocen)

Składniki

  • 430 g water
  • 635 g baker's flour, plus extra to dust
  • 15 g dried instant yeast
  • 20 g milk powder
  • 50 g sugar
  • 35 g unsalted butter
  • 1 ¼ tsp sea salt

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1005.8 kJ / 240.4 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
43.7 g
Tłuszcz
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Błonnik
1.6 g
Sód
205.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy