Soft Chinese bread rolls

Soft Chinese bread rolls

4.9 36 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 pieces

Składniki

  • water
    430 g
  • baker's flour plus extra to dust
    635 g
  • dried instant yeast
    15 g
  • milk powder
    20 g
  • sugar
    50 g
  • unsalted butter
    35 g
  • sea salt
    1 ¼ tsp

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 240.4 kcal / 1005.8 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 3.8 g
Węglowodany 43.7 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 205.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...