Urządzenia i Akcesoria
Soft Chinese bread rolls
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 pieces
Składniki
-
water430 g
-
baker's flour plus extra to dust635 g
-
dried instant yeast15 g
-
milk powder20 g
-
sugar50 g
-
unsalted butter35 g
-
sea salt1 ¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
205.7 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1005.8 kJ /
240.4 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sub rolls
2hod.
Melting moments with lemon cream
45min.
Chloe's caramel fudge
24hod. 30min.
Best ever carrot cake
1hod. 35min.
Thermomumma white sandwich bread loaf
3hod. 30min.
Lemonade scones
25min.
Cheese and bacon rolls
2hod.
Only the best chocolate chip cookies ever
25min.
Melting moments with passionfruit cream
45min.
Ginger slice
1hod. 35min.
Chewy chocolate brownies
35min.
Better banana cake
45min.