Urządzenia i Akcesoria
Soft Chinese bread rolls
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 pieces
Składniki
-
water430 g
-
baker's flour plus extra to dust635 g
-
dried instant yeast15 g
-
milk powder20 g
-
sugar50 g
-
unsalted butter35 g
-
sea salt1 ¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
205.7 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1005.8 kJ /
240.4 kcal
Tłuszcz
3.8 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
43.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange sponge cake
1 godz.
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Melting moments with strawberry cream
45 min
No fail mash potato
20 min
Boston Bun
2 godz. 45 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Ginger slice
1 godz. 35 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min
Better banana cake
45 min
Chewy chocolate brownies
35 min
Vegemite® and cheese scrolls
1 godz. 35 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.