Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Butterschmalz
- 400 g Birnen (mit festem Fleisch, z. B. Corella, Williams), in Stücken (3,5 cm)
- 30 g Zucker
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 569 kJ / 136 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Möhrenstreifen anbraten (200 g)
15 Min
Pilze anbraten (300 g)
25 Min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 dk
Paprika und Zwiebeln anbraten
25 Min
Äpfel anbraten (200 g)
15 Min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15 Min
Ananas anbraten (200 g)
15 Min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 Min
Möhrenstreifen anbraten (400 g)
20 dk
Birnen anbraten (200 g)
15 Min
Zucchini anbraten (200 g)
20 dk
Äpfel anbraten (400 g)
15 Min