Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
15 pieces
Składniki
Tempered chocolate
-
dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)300 g
Caramel filling
-
caster sugar250 g
-
pouring (whipping) cream130 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
water1030 g
-
butter30 g
-
milk chocolate50 g
-
vinegar50 g
-
hazelnuts, without skin plus extra for any additional moulds15
-
edible gold leaf
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
12.3 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
671.1 kJ /
159.8 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate ice cream
24 godz. 20 min
Espresso caramel sauce
45 min
Italian Rice Cake - Torta di riso
8 godz. 30 min
Pizza Diavola
Brak ocen
Neapolitan Pizza
4 godz. 35 min
Red Velvet Waffle
20 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 godz. 10 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48 godz. 20 min
Antonio Bachour: Red Velvet Raspberry Trifle (Metric)
2 godz. 55 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Chocolate caramel bars
1 godz. 40 min
Pan de Sal
2 godz. 20 min