Hazelnut caramel bonbons (TM6)

Hazelnut caramel bonbons (TM6)

4.6 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
15 pieces

Składniki

Tempered chocolate
  • dark chocolate (70% cocoa) (buttons or grated) (see Tips)
    300 g
Caramel filling
  • caster sugar
    250 g
  • pouring (whipping) cream
    130 g
  • freshly squeezed lemon juice
    1 tsp
  • water
    1030 g
  • butter
    30 g
  • milk chocolate
    50 g
  • vinegar
    50 g
  • hazelnuts, without skin plus extra for any additional moulds
    15
  • edible gold leaf

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 12.3 mg
Białko 1.7 g
Kalorie 671.1 kJ / 159.8 kcal
Tłuszcz 10.9 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 14.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...