Delicia de jijona con corazón de mango

Delicia de jijona con corazón de mango

4.2 25 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 10 min
12 raciones

Składniki

Gelatina de mango
  • hojas de gelatina
    2
  • de mango maduro en trozos
    200 g
  • de azúcar
    100 g
  • de zumo de limón
    20 g
Bizcocho plancha
  • huevos
    2
  • de azúcar
    60 g
  • de harina
    60 g
  • de sal
    1 pellizco
Relleno
  • de turrón de Jijona blando en trozos
    300 g
  • de leche
    550 g
  • de nata
    200 g
  • de azúcar
    100 g
  • de cuajada en polvo (24 g)
    2 sobres

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 312 kcal / 1304 kJ
Białko 6.9 g
Tłuszcz 13.4 g
Węglowodany 41.1 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Sód 81.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...