Delicia de jijona con corazón de mango

Delicia de jijona con corazón de mango

4.2 25 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz. 10 min
12 raciones

Składniki

Gelatina de mango
  • 2 hojas de gelatina
  • 200 g de mango maduro en trozos
  • 100 g de azúcar
  • 20 g zumo de limón
Bizcocho plancha
  • 2 huevos
  • 60 g de azúcar
  • 60 g de harina
  • 1 pellizco de sal
Relleno
  • 300 g de turrón de Jijona blando en trozos
  • 550 g de leche
  • 200 g de nata
  • 100 g de azúcar
  • 2 sobres de cuajada en polvo (24 g)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 81.8 mg
Białko 6.9 g
Kalorie 1304 kJ / 312 kcal
Tłuszcz 13.4 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Węglowodany 41.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...