Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina de mango
- 2 hojas de gelatina
- 200 g de mango maduro en trozos
- 100 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Bizcocho plancha
- 2 huevos
- 60 g de azúcar
- 60 g de harina
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 300 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 550 g de leche
- 200 g de nata
- 100 g de azúcar
- 2 sobres de cuajada en polvo (24 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1304 kJ / 312 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 41.1 g
- Tłuszcz
- 13.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 81.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta gijonesa
4h
Tarta de turrón
1h 20min
Tarta de crema catalana a la naranja
7sa 30 dk
Tarta mousse de piña
6 godz. 30 min
Cheesecake de coco sin horno
4 Std. 15 Min
Tarta de queso suiza
4h 10min
Flan de chocolate blanco
12h 20min
Postre dos chocolates y avellanas
3h 30min
Tarta de galletas, crema pastelera y chocolate
4 Std. 30 Min
Flan de turrón
3j 40 menit
Flan de nata y vainilla
5 godz. 50 min
Pastel rápido de queso al caramelo
4h 20min