Semifrío de Licor 43 Orochata con fartons

Semifrío de Licor 43 Orochata con fartons

4.2 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
10 raciones

Składniki

  • 4 hojas de gelatina
  • 300 g de nata (35% de grasa)
  • 100 g de horchata
  • 100 g de leche condensada
  • 240 g de licor 43 Orochata®
  • 6 panecillos fartons, en mitades longitudinales
  • ½ cucharadita de canela molida

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 152.4 mg
Białko 6.9 g
Kalorie 2186 kJ / 522 kcal
Tłuszcz 40.6 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Węglowodany 33.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...