Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 hojas de gelatina
- 300 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de horchata
- 100 g de leche condensada
- 240 g de licor 43 Orochata®
- 6 panecillos fartons, en mitades longitudinales
- ½ cucharadita de canela molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2186 kJ / 522 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 33.7 g
- Tłuszcz
- 40.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.3 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 152.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de turrón
3h 40min
Focaccia con manzana al tomillo
2 Std. 10 Min
Buñuelos de viento de calabaza
1h 10min
Panna cotta de turrón de Jijona
3 godz. 10 min
Flan de café
4sa 20 dk
Natillas de horchata
50 Min
Bougatsa griega con miel y pistachos
4 godz. 45 min
Cerezas en gelatina de palomita de chinchón
2h 15 min
Monas de Pascua
2h 40 min
Tarta de crema de galletas caramelizadas y fresas
4 godz. 45 min
Pan de Calatrava al vapor
1hod. 15min
Crema de almendras con albóndigas muñeco de nieve
50 Min