Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chalota en mitades
- 30 g de mantequilla
- 50 g de azúcar moreno
- 15 g de crema de balsámico
- 200 g de setas frescas variadas, en trozos
- 15 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 1 lámina de masa de hojaldre rectangular (aprox. 30x40 cm)
- 100 g de queso gorgonzola
- 1 huevo batido
- 1 cucharada de semillas de sésamo negro
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2324 kJ / 555 kcal
- Białko
- 14.2 g
- Węglowodany
- 45.4 g
- Tłuszcz
- 36.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.4 g
- Błonnik
- 23.9 g
- Sód
- 742.1 mg
Alternatywne przepisy
Corona con verduras asadas
1 Std. 40 Min
Crujientes de queso brie con arándanos
50min
Bundt cake salado de patata y beicon
2h
Estrella de hojaldre con sardinas
1h 30min
Terrina de pavo con frutos secos
1h
Galette de setas
1h
Tarta de queso y tomate con pesto
1h
Hojaldre de setas y beicon
1h
Galette crujiente de salmón y queso
1h
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1h 30min
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1h