Fermentations-Sud für Gemüse
TM6

Fermentations-Sud für Gemüse

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 30 g Schalotte
  • 1 Knoblauchzehe
  • ½ Chilischote, entkernt
  • 3 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
  • 15 g Salz
  • 1000 g Wasser und etwas mehr zum Ausspülen
  • 500 g Gemüse, in Spalten, Stiften, Stücken oder halbiert (2-4 cm), siehe Tipp

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
333 kJ / 80 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
4.3 g
Sód
1219 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy