Urządzenia i Akcesoria
Sabayon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
white sugar120 g
-
egg yolks6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
21.2 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
953.2 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
32.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 godz. 35 min
Sangria ginger punch
1 godz. 5 min
Crème brûlée
7 godz.
Tiramisu
5 godz. 20 min
Profiteroles
2 godz.
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 godz.
Mandarin crème brûlée
4 godz. 15 min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 godz.
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Pavlova
6 godz.