Urządzenia i Akcesoria
Sabayon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
white sugar120 g
-
egg yolks6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
21.2 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
953.2 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
32.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème brûlée
7 Std.
Béarnaise sauce
10 Min
Cheese soufflés
30 Min
Omelette
30 Min
Berry mousse
5 Std.
Floating islands
40 Min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1 Std.
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 Std. 30 Min
Grand Marnier® soufflé
1 Std.
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Pavlova
6 Std.