![Cuisson des œufs Cuisson des œufs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/910CA31E-3BF5-49F8-9074-6FF00E61352C/Derivates/0D0180A6-4445-4057-8903-E86737A5136B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau, à température ambiante
- 4 oeufs moyens (53-63 g chacun), froids
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 332 kJ / 79 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Carottes rôties au thym et à la menthe (avec le Peeler)
30min
Cuire du riz long complet
55min
Rissoler 200 g de poireaux
20min
Dorer 250 g d'échalotes
Keine Bewertungen
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20min
Cuisson des œufs
20min
Cuisson du riz
25min
Mayonnaise
5min
Moules au basilic, amandes et beurre
40min
Brocoli et pommes de terre à la sauce au bleu
45min
Carottes glacées au miel
30min
Riz façon asiatique aux oeufs et aux légumes
35min