Urządzenia i Akcesoria
Cuisson des œufs
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
400 g d'eau à température ambiante
-
4 œufs moyens (53-63 g chacun), froids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
332 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Carottes rôties au thym et à la menthe (avec le Peeler)
30 min
Cuisson des œufs
20 min
Dorer 250 g d'échalotes
Brak ocen
Cuisson des œufs
20 min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1 godz. 10 min
Spaghetti carbonara
40 min
Cuisson du riz
25 min
Mayonnaise
5 min
Brocoli et pommes de terre à la sauce au bleu
45 min
Vinaigrette fruitée
5 min
Lasagne à la bolognaise
2 godz. 30 min
Pain de viande
1 godz. 20 min