Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'oignons rouges, en 8 morceaux
- ½ - 1 piment rouge, frais, en lanières
- 200 g de sucre
- 1 c. à café de sel
- 200 g de vinaigre de vin rouge
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 5086 kJ / 1215 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 221 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto de basilic
10 min
Riz au lait et son coulis de fruits rouges
55min
Flammekueche aux asperges et jambon
1 Std. 40 Min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Mousse au thon
5min
Coulis de framboises
10 min
Sauce hollandaise
15min
Meringues de l'Emmental
2 godz. 15 min
Assortiment de truffes au chocolat
45 Min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20min
Dip au thon
5min
Vin chaud
20 min