Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'oignons rouges, en 8 morceaux
- ½ - 1 piment rouge, frais, en lanières
- 200 g de sucre
- 1 c. à café de sel
- 200 g de vinaigre de vin rouge
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 5086 kJ / 1215 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 221 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet aux fraises sur mousse de basilic
5 godz.
Variations autour du beurre - beurre aux herbes
5 Min
Sauce béarnaise
20 Min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2hod. 20min
Sauce Hollandaise
15 min
Pains de Saint-Gall
26 Std. 30 Min
Pesto de basilic
10min
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
French dressing raffiné
15 min
Beurre aux herbes
5 Min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Sauce à salade à la française
20 Min