Urządzenia i Akcesoria
Chutney d'oignon rouge
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
400 g
Składniki
-
25 g d'huile d'olive
-
500 g d'oignons rouges en 8 morceaux
-
½ - 1 piment rouge, frais en lanières
-
200 g de sucre
-
1 c. à café de sel
-
200 g de vinaigre de vin rouge
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1.3 g
Kalorie
1271.5 kJ /
303.8 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
55.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauce cocktail
5 min
Parmesan râpé
5 min
Sucre glace
5 min
Panure
5 min
Sel aux herbes
5 min
Filet de porc bardé et son beurre aromatisé
1 godz. 45 min
Panure
5 min
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Chutney d'oignon rouge
24 godz.
Beurre aux herbes
5 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Pesto de basilic
10 min