Carbonara vegetariana

Carbonara vegetariana

4.8 521 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 70 g di cipolla a rondelle (5 mm)
  • 70 g di carote a listarelle (5 mm)
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di pasta secca tipo bavette
  • 150 g di zucchina a listarelle (5 mm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 80 g di yogurt greco
  • 2 tuorli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 17.7 g
Kalorie 1878 kJ / 449 kcal
Tłuszcz 18.2 g
Błonnik 3.2 g
Węglowodany 57 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...