Carbonara vegetariana

Carbonara vegetariana

4.8 475 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    70 g
  • di cipolla a rondelle (5 mm)
    70 g
  • di carote a listarelle (5 mm)
    70 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di pasta secca tipo bavette
    300 g
  • di zucchina a listarelle (5 mm)
    150 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe
    1 pizzico
  • di yogurt greco
    80 g
  • tuorli
    2

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 449 kcal / 1878 kJ
Białko 17.7 g
Tłuszcz 18.2 g
Węglowodany 57 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...