Bocconcini di tacchino e champignon

Bocconcini di tacchino e champignon

4.2 196 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    2 rametti
  • di cipolla in quarti
    80 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di funghi champignon affettati
    650 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di petto di tacchino a bocconcini infarinati (circa 2 cm)
    500 g
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 305 kcal / 1276 kJ
Białko 36.3 g
Tłuszcz 16.8 g
Węglowodany 2.4 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...