
Urządzenia i Akcesoria
Bocconcini di tacchino e champignon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate2 rametti
-
di cipolla in quarti80 g
-
di olio extravergine di oliva60 g
-
di funghi champignon affettati650 g
-
di vino bianco50 g
-
di petto di tacchino a bocconcini infarinati (circa 2 cm)500 g
-
di sale1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
305 kcal /
1276 kJ
Białko
36.3 g
Tłuszcz
16.8 g
Węglowodany
2.4 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sapori d'autunno
10 Przepisów
Włochy
Włochy