Bocconcini di tacchino e champignon

Bocconcini di tacchino e champignon

4.2 215 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate le foglioline lavate
  • 80 g di cipolla in quarti
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 650 g di funghi champignon affettati
  • 50 g di vino bianco
  • 500 g di petto di tacchino a bocconcini infarinati (circa 2 cm)
  • 1 pizzico di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 36.3 g
Kalorie 1276 kJ / 305 kcal
Tłuszcz 16.8 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...