Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 80 g di cipolla in quarti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di funghi champignon affettati
- 50 g di vino bianco
- 500 g di petto di tacchino, a bocconcini infarinati (circa 2 cm)
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1276 kJ / 305 kcal
- Białko
- 36.3 g
- Węglowodany
- 2.4 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di tacchino piselli e bacon
45 Min
Manzo con olive e peperoni
35min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Filetto di maiale con crema di funghi
35min
Petto di pollo e zucchine
50min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Pollo con salsa ai peperoni
55 min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1 Std. 45 Min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Pollo in umido ai funghi
50min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45 Min