Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
natural yoghurt200 g
-
mustard preferably mild2 tsp
-
grapeseed oil50 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)1 ½ tbsp
-
honey1 ½ tsp
-
apple juice50 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
352.4 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
2638.4 kJ /
630.6 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Guacamole
10 min
Béarnaise sauce
10 min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 godz. 35 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Tiraccino
1 godz. 5 min
Duck and cherry salad
45 min
Wakame gomasio
20 min
Tarator (tahini dip)
5 min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12 godz.
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Bloody Mary
10 min
Kaffir lime granita
40 min