Urządzenia i Akcesoria
Yoghurt dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
350 g
Składniki
-
natural yoghurt200 g
-
mustard preferably mild2 tsp
-
grapeseed oil50 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)1 ½ tbsp
-
honey1 ½ tsp
-
apple juice50 g
-
salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 350 g
Sód
352.4 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
2638.4 kJ /
630.6 kcal
Tłuszcz
57 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
French dressing
5 min
Berry mousse
5 godz.
Rustic bread
2 godz.
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Grilled eggplant dip
2 godz.
Lentil and mint salad
3 godz. 55 min
The Great Aussie "bite"
8 godz. 35 min
Asian dipping sauce
25 min
Celeriac parmigiana
1 godz. 10 min
Borscht with Polish dumplings
1 godz. 30 min
Apple tart
1 godz.
Vitality truffles
25 min