Béchamel sauce

4.5 120 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
580 g

Składniki

  • butter
    40 g
  • plain flour
    40 g
  • milk
    500 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • ground nutmeg (opcjonalnie)
    2 pinches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 580 g

Sód 1291.4 mg
Białko 21 g
Kalorie 3203 kJ / 766 kcal
Tłuszcz 50.3 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 32.6 g
Węglowodany 59.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...