Urządzenia i Akcesoria
Zucchini slice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to grease80 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
zucchini cut into quarters350 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
rindless bacon rashers (approx. 160 g), cut into pieces3
-
eggs5
-
rice flour100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
mixed salad leaves of choice, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
224.6 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1239.6 kJ /
296.3 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
13.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.
Pumpkin risotto with bacon
40 min
ANZAC biscuits
40 min
Vegetable stock paste
30 min
Zucchini, ham and corn bites
40 min
Apricot chicken risotto
30 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Classic mushroom risotto
30 min
Tuna mornay
45 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
ANZAC slice
1 godz. 40 min