
Urządzenia i Akcesoria
Zucchini slice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing80 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
zucchini cut into quarters350 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
rindless bacon rashers (approx. 160 g), cut into pieces3
-
eggs5
-
rice flour100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
309 kcal /
1297 kJ
Białko
12.4 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Sód
382.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
ANZAC biscuits
40 min
Banana bread
1 godz. 50 min
ANZAC slice
1 godz. 40 min
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Corned beef with mustard sauce
1 godz. 30 min
Apricot chicken risotto
30 min
Three cheese spinach scrolls
2 godz. 15 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Tuna mornay
45 min
Gluten free sausage rolls
2 godz. 5 min
Mushroom risotto
30 min
Zucchini, ham and corn bites
40 min