Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
TM6

Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)

5.0 (1 ocena)

Składniki

Pastry

  • 100 g light olive oil
  • 500 g plain flour, plus extra to dust
  • 1 tsp baking powder
  • 2 pinches sea salt
  • 200 g water

Filling

  • 400 g turkey, cooked, cooled and cut into bite sized pieces (see Tips)
  • 2 garlic cloves
  • 20 g olive oil
  • 1 onion (approx. 150 g), cut into quarters
  • 100 g red capsicum, cut into pieces (5 cm)
  • 100 g green capsicum, cut into pieces (5 cm)
  • 1 tsp smoked paprika
  • 40 g tomato paste
  • 2 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 1 tsp sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Assembly

  • plain flour, to dust
  • 1 egg, lightly beaten

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2654.7 kJ / 632.1 kcal
Białko
22 g
Węglowodany
71.2 g
Tłuszcz
28 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Błonnik
4 g
Sód
1082.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy