Urządzenia i Akcesoria
Salted Caramel Florentines
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
12 portions
Składniki
-
orange slices, dried, sweetened4 oz
-
all-purpose flour4 tbsp
-
sliced almonds4 oz
-
pistachios shelled4 oz
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
brown sugar4 oz
-
corn syrup2 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
salt1 tsp
-
water17 oz
-
dark chocolate (70%)8 oz
-
ice cream to serve12 scoops
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
259 mg
Białko
8 g
Kalorie
2213 kJ /
529 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Time
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Brak ocen
Classic Quiche Lorraine
2 godz. 45 min
Hazelnut caramel bonbons (TM6)
2 godz. 30 min
Lemon Curd
20 min
Chocolate Pecan Toffee
40 min
Caramel Toffees
2 godz.
Gougère puffs with salmon mousse
25 godz. 35 min
Fig & Apricot Jam
40 min
Caramels
3 godz. 40 min
Beer Cheese
15 min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3 godz. 10 min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 godz. 30 min