Urządzenia i Akcesoria
Salted Caramel Florentines
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
12 portions
Składniki
-
orange slices, dried, sweetened4 oz
-
all-purpose flour4 tbsp
-
sliced almonds4 oz
-
pistachios shelled4 oz
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
brown sugar4 oz
-
corn syrup2 oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
salt1 tsp
-
water17 oz
-
dark chocolate (70%)8 oz
-
ice cream to serve12 scoops
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
259 mg
Białko
8 g
Kalorie
2213 kJ /
529 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Time
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Lemon Tart
4 godz. 30 min
Eggnog Bundt Cake
1 godz. 45 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 godz. 45 min
Lemon Curd
20 min
Cheesecakes in Jars
2 godz. 30 min
Lemon Curd
1 godz.
Peach Cobbler
2 godz. 35 min
Normandy Apple Flan
1 godz. 25 min
Lemon Curd
20 min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 godz. 30 min
Barbecue Butter
15 min
Sweet Corn, Pecan and Vanilla Ice-Cream
12 godz. 45 min