Jus d'orange, papaye et clou de girofle

Jus d'orange, papaye et clou de girofle

4.3 16 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • 400 g de papaye épluchée, épépinée et coupée en morceaux
  • 2 oranges épluchées et épépinées, partie blanche retirée
  • ½ de citron jaune non traité épluché et épépiné, partie blanche retirée
  • 70 g de sucre en poudre
  • 1 pincée de clous de girofle en poudre
  • 6 glaçons
  • 200 - 300 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 1 g
Kalorie 404 kJ / 97 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 22.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...