Jus d'orange, papaye et clou de girofle

Jus d'orange, papaye et clou de girofle

4.1 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions

Składniki

  • de papaye épluchée, épépinée et coupée en morceaux
    400 g
  • oranges épluchées et épépinées, partie blanche retirée
    2
  • citron jaune non traité épluché et épépiné, partie blanche retirée
    ½
  • de sucre en poudre
    70 g
  • de clous de girofle en poudre
    1 pincée
  • glaçons
    6
  • d'eau
    200 - 300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 97 kcal / 404 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 22.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...