
Urządzenia i Akcesoria
Sauce mayonnaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
d'huile de tournesol200 g
-
jaunes d'œufs2
-
de moutarde à ajuster en fonction des goûts1 - 2 c. à café
-
de vinaigre de vin rouge1 c. à soupe
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 pincée
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 pincée
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
497 kcal /
2004 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
53 g
Węglowodany
0 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sauces à dipper
11 Przepisów
Francja
Francja