Urządzenia i Akcesoria
Blueberry and lemon curd muffins
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 pieces
Składniki
Lemon curd
-
caster sugar100 g
-
freshly squeezed lemon juice120 g
-
unsalted butter80 g
-
eggs3
Muffin mixture
-
frozen blueberries150 g
-
self-raising flour plus an extra 2 tsp to coat300 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
natural vanilla extract1 tsp
-
caster sugar125 g
-
icing sugar to dust
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
678.6 kcal /
2839.2 kJ
Białko
12.3 g
Tłuszcz
33.8 g
Węglowodany
83.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Sód
690.2 mg