Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di fragole
- 50 g di zucchero
- ½ limone, il succo spremuto fresco e filtrato
- 100 g di acqua
- 75 g di amido di mais (maizena)
- 500 g di latte scremato
- 2 tuorli
- 130 g di miele di acacia
- ½ fialetta di aroma al Rum
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1330 kJ / 318 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 64.8 g
- Tłuszcz
- 3.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 136.2 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelatina di foglie di fragole
1u.
Budino al caramello
3h 20min
Budino menta e frutti di bosco a Varoma
2h 30min
Crema alla vaniglia con pere caramellate (senza glutine)
25min
Mousse al cioccolato bianco e fragole
4 Std. 25 Min
Budino al cioccolato bianco e caramello
24 Std. 30 Min
Budino al mango e cioccolato con sciroppo allo zenzero
3h 30min
Bavarese alla liquirizia
5 Std. 15 Min
Panna cotta alla crema al whisky
4h 30min
Crema di pesche caramellate e cannella
2h 15min
Panna cotta ai mirtilli
6 godz. 30 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min