Urządzenia i Akcesoria
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
12 pieces
Składniki
Red velvet cakes
-
buttermilk120 g
-
egg1
-
natural red food colouring (see Tips)½ tsp
-
plain flour150 g
-
caster sugar150 g
-
cocoa powder30 g
-
salted butter softened65 g
-
apple cider vinegar2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
Vanilla cream cheese icing
-
salted butter cut into pieces150 g
-
cream cheese room temperature, cut into pieces150 g
-
icing sugar50 g
-
natural vanilla extract½ tsp
-
vanilla bean paste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
275.3 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
1162.9 kJ /
276.9 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
26.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky buns with brown sugar glaze
2 godz. 30 min
Walnut and coffee cream muffin
55 min
Chocolate butter cream
10 min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 min
Decadent dark chocolate brownies
1 godz. 30 min
Chocolate ganache
20 min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 godz. 15 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Buttercream icing
5 min
Lamington swiss roll
25 godz. 40 min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 godz.
Cream cheese frosting
5 min