Pastel de carne americano (Meat loaf)

Pastel de carne americano (Meat loaf)

3.4 58 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 raciones

Składniki

  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita de tomillo seco
  • 50 g de tomate concentrado
  • 50 g salsa inglesa (salsa Worcestershire)
  • 400 g caldo de pollo
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 1 cucharadita de sal
  • 1000 g de carne picada de ternera desmenuzada
  • 2 huevos
  • 100 g de pan rallado
  • 100 - 150 g de kétchup

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1549.5 mg
Białko 20.7 g
Kalorie 2309 kJ / 552 kcal
Tłuszcz 45.2 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 15.2 g
Węglowodany 15.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...