Pan de espelta y trigo sarraceno

Pan de espelta y trigo sarraceno

4.6 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
40 rebanadas

Składniki

  • 350 g de granos de espelta
  • 150 g de trigo sarraceno
  • 350 g de agua templada
  • 40 g de levadura prensada fresca
  • 1 cucharadita de miel
  • 2 - 3 cucharaditas de sal
  • 40 g de vinagre
  • 90 g de semillas de girasol
  • 90 g de semillas de linaza
    90 g de semillas de calabaza
  • 50 g de ajonjolí
  • mantequilla sin sal para engrasar el molde
  • avena en hojuelas, para espolvorear el molde

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Białko 3 g
Kalorie 313 kJ / 75 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...