Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 - 100 g de queso parmesano en trozos
- 400 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas de 2 cm
- 50 g de mantequilla en trozos
- 150 g de patata en trozos de 3 cm
- 600 g de caldo de pollo
- 4 cucharadas de picatostes
- 4 - 6 tallos de cebollino picados
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1076 kJ / 257 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 15.2 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.2 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 274.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de puerros con queso cheddar gratinado
50min
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 Min
Crema de guisantes
30 min
Crema de zanahoria y espárragos con almendras
30 min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 min
Crema de calabaza con curry
35min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30 min
Crema de puerros y pera con jamón
40 Min
Vichyssoise de espárragos
30 min
Vichyssoise de apio
40 Min
Vichyssoise de aguacate con gambones
1h 30 min
Crema parmentier de setas shiitake
35min