Crema de puerro con parmesano

Crema de puerro con parmesano

4.6 888 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 80 - 100 g de queso parmesano en trozos
  • 400 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas de 2 cm
  • 50 g de mantequilla en trozos
  • 150 g de patata en trozos de 3 cm
  • 600 g caldo de pollo
  • 4 cucharadas de picatostes
  • 4 - 6 de cebollino fresco picados

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 274.1 mg
Białko 10.8 g
Kalorie 1076 kJ / 257 kcal
Tłuszcz 16.8 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 10.2 g
Węglowodany 15.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...