Urządzenia i Akcesoria
Gingerbread ice cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 10 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
vanilla bean split lengthways, seeds scraped and pod1
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
caster sugar40 g
-
light brown sugar60 g
-
golden syrup60 g
-
egg yolks6
-
ground ginger1 tbsp
-
mixed spice2 tsp
-
salt (optional)1 pinch
-
gingernut biscuits (see Tips)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
150.2 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
2091.4 kJ /
498 kcal
Tłuszcz
33.7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
19.8 g
Węglowodany
43.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed white chocolate cheesecake
25 godz. 20 min
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2 godz. 40 min
Cranberry bacon stuffing
10 min
Decadent dark chocolate brownies
1 godz. 30 min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 godz. 5 min
Double ginger and pear cake
1 godz. 35 min
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Steamed ginger puddings
40 min
Sticky date pudding
1 godz. 30 min
Lime meringue tartlets
2 godz. 40 min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1 godz. 5 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min