Mixed berry pavlova stack
TM6 TM5 TM31

Mixed berry pavlova stack

4.7 (30 ocen)

Składniki

Raspberry coulis

  • 200 g fresh raspberries or frozen
  • 100 g caster sugar
  • 20 g freshly squeezed lemon juice

Pavlova

  • 330 g white sugar
  • 250 g egg whites (approx. 8 egg whites), room temperature
  • 1 pinch cream of tartar
  • 1 tsp white vinegar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 tbsp cornflour

Raspberry cream

  • 600 g pouring (whipping) cream
  • 20 g fresh raspberries or frozen raspberries, thawed and well-drained
  • 500 g fresh mixed berries, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1451 kJ / 345 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
43 g
Tłuszcz
18 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Błonnik
3 g
Sód
90.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy