Beer batter fish

Beer batter fish

5.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • plain flour
    200 g
  • rice flour
    80 g
  • sunflower oil
    1500 g
  • baking powder
    1 ½ tsp
  • beer lager, ice cold
    250 g
  • white fish fillets (eg whiting, snapper or hake)
    800 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 3688.7 kcal / 15433.6 kJ
Białko 46.9 g
Tłuszcz 379.2 g
Węglowodany 56.8 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 41.5 g
Sód 243.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...