Urządzenia i Akcesoria
Beer batter fish
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
plain flour200 g
-
rice flour80 g
-
sunflower oil1500 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
light beer or lager, ice cold250 g
-
white fish fillets (eg whiting, snapper or hake)800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
243.7 mg
Białko
46.9 g
Kalorie
15433.6 kJ /
3688.7 kcal
Tłuszcz
379.2 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
41.5 g
Węglowodany
56.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Whitebait fritters
35 min
Beef, ale and dumpling stew
2 godz. 55 min
Lemon roast chicken
1 godz. 35 min
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Twice baked goat's cheese soufflés (Yolaine Corbin)
1 godz.
Passion fruit mojito mocktail
15 min
Pistachio macarons
2 godz. 30 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.